Diensten

AFVULLING


Wij vullen 4 hL per uur af, rekening houdend met een verlies van max 2% zijn dit ongeveer 1200 blikken per uur. Aangeleverde producten in de vorm van siropen of concentraten kunnen wij in de juiste dosering zelf aanvullen met water. Onze machine heeft een ingebouwd "C.I.P,.", een reinigingssysteem dat telkens in werking treedt voor en na elke afvulbeurt.

PASTEURISATIE


Optioneel kunnen wij de blikken na koude afvulling pasteuriseren.

DATUM CODING


Elk blik wordt voorzien van datum en lotnummer codering.

LABELING & PACKAGING


Blikken kunnen worden gelabeld met uw zelfklevend etiket, aangeleverd door de klant op een rol met afmeting van L 205mm x H 84mm. Voorgedrukte blikken (33 of 25 cl) kunnen ook besteld worden (min. bestelling van 100 000 blikjes, in overleg met fabrikant). Blikken worden verpakt per 24 (4 op 6) in bruin kartonnen trays.

AANLEVERING & TRANSPORT


Na overleg en goedkeuring offerte levert de klant het voorgekoeld product (max 10-15 °C) aan of wordt het product door ons opgehaald in onze transporttank van 10 hL met bacterievrije foliezak. Gemiddelde duur van het totaalproces (incl. pasteurisatie en labeling) na aflevering van het product is 3 werkdagen per 1000 L.

CARBONISATIE


Carbonisatie is nodig om een zekere druk te verkrijgen in het blik. Wij kunnen carboniseren tot 7 gram CO2/L, na extra koeling van het aangeleverde voorgekoelde product.